Home  Over B&U Media  Producten  Vacatures  Contact 

VACATURE STAGIAIR PHP PROGRAMMEUR / WEB-ADDICT (Roosendaal)

Volg jij op dit moment een ICT of media georiŽnteerde opleiding en heb je een enorme zwak voor webdevelopment? Ben je op zoek naar uitdagende, leerzame maar vooral ook leuke stage- of afstudeerplek? Ben je daarnaast ook nog eens bekend met PHP? Dan zijn wij op zoek naar jou (en jij misschien ook wel naar ons ;-) )!

Wie is B&U Media?
B&U Media is een internetonderneming gevestigd in Roosendaal. We zijn begonnen met een sterke focus op de arbeidsmarkt. Alhoewel daar nog steeds de belangrijkste bronnen van inkomsten liggen, zijn we onszelf aan het ontwikkelen naar een breder bedrijf met internetplatformen buiten de arbeidsmarkt. Een voorbeeld hiervan is Mijnprojectgroep.nl, onze projectmanagementtool voor studenten. Ook zijn we bezig met Yupool, een internationaal sportpool platform voor bedrijven en Autotreffen, een dienst die consumenten helpt bij het vinden van de beste deal voor het kopen van een nieuwe auto. Stuk voor stuk innovatieve en vernieuwende concepten.

We zijn jong en we zijn klein. Dit betekent een informele sfeer en geen bureaucratische onzin. We zijn to-the-point, creatief en innovatief. Onze producten zijn commercieel maar we zien onszelf liever als een internetonderneming dan als een sales onderneming.

Wat wordt je rol?
Je gaat samen met ons (maar wel met grote mate van zelfstandigheid) aan de slag gaat met onze bestaande platformen en nieuwe projecten. Je zal een vrije rol krijgen waarbij je zelf veel inspraak hebt in de projecten/opdrachten die je interesseren. Ook verwachten we van je dat je niet doelloos programmeert, maar je ook druk maakt over de kwaliteit, usability en functionaliteit van de platformen. Goede ideeŽn leg je zonder aarzeling ter discussie op tafel.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een internetverslaafde met grote kwaliteiten in PHP en MySql. Bij voorkeur ben je ook op de hoogte van HTML, CSS, javascript, jQuery en/of Ajax. Je hebt op technisch gebied geen begeleiding nodig en bij voorkeur heb je ook al gewerkt aan een aantal internetapplicaties of websites. Je bent uiteraard super gemotiveerd, je kunt goed communiceren en je bent zelfstandig. Ook ben je vanzelfsprekend geÔnteresseerd in alles wat met internet en technologie te maken heeft.

Wat kan je van ons verwachten?
Een toffe stageperiode waarin je veel kunt leren, een prima stagevergoeding krijgt en kunt werken aan innovatie web apps. We geven je veel vrijheid, zo hebben we de mogelijkheid om veel vanuit thuis te werken.

Interesse of vragen?
Neem dan contact op met Wouter Rosenkamp. Dit kan per telefoon (0165-544772), per e-mail (wouter@bumedia.nl) of via Twitter (@wouterrosenkamp).


<< Vacatures
Home  Over B&U Media  Producten  Vacatures  Contact 
Uta-jobs.nl  Accountmanager 
Bouwjobs.nl  Stagiair PHP
Financialjobcentre.nl 
Mijnprojectgroep.nl 
Gwwjobs.nl